Специално издание от НР Pavilion серията вече и на българския пазар

дата: 19.02.2009

От тази седмица  Hewlett Packard (HP) пуска и на нашия пазар версия на лаптопите Pavilion dv5, изпълнена в модерен бронзов дизайн и в две специално разработени за България конфигурации, съобщи pcworld.bg.
HP Pavilion dv5 Bronze edition е украсен с лъскаво металик покритие от тип Mesh Imprint, хромирани бутони и функции за интуитивен достъп до телевизия, снимки, филми и музика навсякъде и по всяко време, информират от НР България. Освен с лъскав дизайн HP Pavilion dv5 ще привлича с качествен 15,4-инчов монитор и "безкрайни възможности за развлечение" с допълнителни видеокарти от NVIDIA - което според производителя дава идеалния баланс между мобилност, производителност и размер на екрана.
Според информацията от компанията, специалното издание Pavilion dv5 Bronze edition се предлага в две конфигурации, които също са специално разработени за българския пазар. Потребителите имат избор между процесори Intel Core 2 Duo Processor T6400 и Р8600 и високоскоростен eSATA интерфейс за достъп до външни устройства за съхранение на информация. Конфигурациите са съответно с 320 и 400 GB хард дискове и 3 и 4 GB оперативна памет. В допълнение едната конфигурация е оборудвана и с Blu-Ray четящо устройство.
И двата варианта вече са достъпни на пазара като препоръчителните им крайни цени са съответно 1 699 лв. с ДДС за HP Pavilion dv5-1270eq Entertainment Notebook PC Bronze Edition и 2 399 лв. с ДДС - за HP Pavilion dv5-1290eq Entertainment Notebook PC Bronze Edition.

Коментари

 
Няма коментари
Избор на език за писане:

Моля въведете само главни букви

http://www.pravonaotgovor.com/pravo-na-otgovor/p3-145-0.html